Mudanzas Guardamuebles Mataro
Inici Mudances Nacionals Mudances Internacionals Trasters Guardamobles Vehicles i Elevadors Empresa Contactar
 
MUDANZAS MALAGON
 
Mig segle al servei dels nostres clients amb una moderna flota de vehicles que ens permet realitzar un servei de mudances de d'acord amb les seves necessitats. Complementat amb el nostre servei de Guardamobles i Trasters Self-storage
 
 

MUDANCES I TRASLLATS D'EMPRESES


Mudances Malagón som especialistes en trasllats d'oficines, arxius, comerços, equips informàtics, petits despatxos professionals, mobiliari i documentació.
També realitzem trasllats interns en la seva empresa.

Li realitzem la mudança ràpidament, adaptant-nos a les seves necessitats i assessorant-li en tot moment. Les hores perdudes durant el trasllat es minimitzen al màxim, obtenint rendibilitat afegida a la seva mudança. Realitzem la mudança de la seva empresa planificant-la perquè la seva operativitat no es vegi interrompuda.
Tenim en compte que cada mudança és diferent i realitzem una inspecció tècnica per oferir un tractament i una planificació individualitzada.
Tenim una àmplia experiència en el trasllat d'elements fràgils, com a equips informàtics, electrònics, audiovisuals, etc.
Realitzem la mudança de la seva empresa realment a la mesura.

Si es posa en contacte telefònic. Enviarem un tècnic per visitar les instal·lacions a traslladar i valorar, els diferents aspectes de la mudança.
Sobre la base de les dades obtingudes s'elaborarà un pla logístic que definirà els diferents aspectes de la mateixa (tractament tècnic dels diferents elements, temps de treball, dates més adequades i dotació logística adequada).

 

 
  • Mudances nacionals i internacionals de qualitat
  • Mudances adaptades a totes les necessitats
   

Powered and designed by Cliff Producciones