Mudanzas Guardamuebles Mataro
Inici Mudances Nacionals Mudances Internacionals Trasters Guardamobles Vehicles i Elevadors Empresa Contactar
 
MUDANZAS MALAGON
 
Mig segle al servei dels nostres clients amb una moderna flota de vehicles que ens permet realitzar un servei de mudances de d'acord amb les seves necessitats. Complementat amb el nostre servei de Guardamobles i Trasters Self-storage
 
 

SERVEI DE GUARDAMOBLES I TRASTERS EN MATARO


Disposem d'un gran espai de guardamobles amb contenidors individuals de 12m3, on emmagatzemem tot el seu mobiliari i estris, tot això degudament protegit per garantir la seva deguda conservació i que cap dels elements emmagatzemats sofreixin cap tipus de deterioració
Tots els nostres contenidors, estan dotats d'un modern sistema de prevenció contra incendis, sistema d'alarma homologat d'última generació i vigilància de 24 hores.

Tot el mobiliari que diposita en els nostres guardamobles es reflecteix en un detallat inventari que el mateix dia de la mudança realitza un dels nostres operaris i del que es lliura una còpia al client per garantir el seu contingut.

Les nostres instal·lacions permeten fer extraccions parcials d'objectes o mobiliari. possibilitant d'aquesta manera poder disposar de mobles o objectes si haver de retirar la resta.

 
  • Mudances nacionals i internacionals de qualitat
  • Mudances adaptades a totes les necessitats
   

Powered and designed by Cliff Producciones